CABAG - Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek

1. Általános

A cabag.hu használatával és/vagy rendelés leadásával a vásárló elfogadja az itt foglalt felhasználási feltételeket (”Feltételek”). Kérjük, a rendelés leadása előtt olvassa el a Feltételeket.

Rendelést csak 18. életévét betöltött, cselekvőképessége nem korlátozott és nem cselekvőképtelen természetes személy; vagy jogi személy, vagy jogi személyiség nélküli gazdálkodó szervezet adhat le.

A cabag.hu oldalon bármikor megjelenített termék vagy szolgáltatás nem jelenti azt és nem garantálja, hogy ezek a termékek vagy szolgáltatások bármikor elérhetőek lesznek. Fenntartjuk a jogot, hogy bármely terméket bármikor kivonjunk a forgalomból.

Fenntartjuk a jogot, hogy időről időre előzetes bejelentés nélkül módosítsuk ezeket a Feltételeket. Megrendelésére azok a Feltételek vonatkoznak, amelyek a megrendelés elküldése idején a cabag.hu oldalon szerepeltek.

A cabag.hu a lehető legjobb online élményt szeretné nyújtani. Ennek érdekében gondoskodnunk kell arról, hogy szolgáltatásaink tökéletesen működjenek. Ön megérti és elfogadja, hogy (1) tilos közzétenni, átadni, terjeszteni, feltölteni vagy promotálni bármilyen kommunikációt vagy tartalmat, amely káros vagy negatív hatással lehet üzletünkre, termékeinkre vagy szolgáltatásainkra; (2) olyan módon viselkedni vagy bármilyen olyan eszközt alkalmazni, amely korlátoz, gátol, visszatart vagy hátrányosan befolyásol más felhasználókat a cabag.hu oldal használata során, vagy amely hatással van az oldal biztonságára, vagy (3) bármilyen eszközt alkalmazni vagy megkísérelni bármilyen motor, szoftver, eszköz, ügynök, script illetve más eszköz vagy mechanizmus (nem kizárólagosan beleértve a spiderek, botok, crawlerek, avatárok vagy intelligens ügynökök) használatát az oldalon való navigálásra vagy keresésre, vagy az oldal tartalmának másolására. Fenntartjuk a jogot az oldal elérésének azonnali megszüntetésére, és a felhasználói fiók törlésére bármely olyan felhasználó esetében, aki ezt a rendelkezést vagy jelen feltételek bármely másik rendelkezését megszegi.

2. Árak és a szállítási költségek

A cabag.hu oldalon megjelenített árak tartalmazzák a törvény által előírt áfát, de nem tartalmazzák a kiszállítás díját.

A cabag.hu oldalon előrendelt cipők szállitási diját a Medial Line Kft. vállalja.

3. Megrendelés / a szerződés teljesítése

Rendelését a cabag.hu oldalon adhatja le. Regisztráció esetén a rendelés folyamata a személyes fiókon keresztül követhető. Sikeres megrendelést követően visszaigazoló e-mailt küldünk a rendelés tartalmával. Amennyiben valamilyen oknál fogva rendelését nem tudjuk teljesíteni, azt mihamarabb tudatjuk. Ha ilyen megrendelés ellenértéke beérkezett hozzánk, a vonatkozó összeget ugyanazzal a fizetési móddal próbáljuk meg visszatéríteni, amely útján a kifizetés érkezett. Amennyiben valamilyen okból más megoldás szükséges, felvesszük Önnel a kapcsolatot és elvégezzük a kifizetést.

4. Kézbesítés / kiszállítás

A lehető leggyorsabban fogadjuk be és dolgozzuk fel a megrendeléseket, és mindent elkövetünk, hogy a megrendelést a kiválasztott szállítási feltételekkel eljuttassuk a megadott címre, illetve átvehesse a méretvételi helyeken.

A megrendelések beérkezésének sorrendjében igyekszünk elküldeni a csomagokat. A rendelés legyártásától számított 2-5 munkanapon belül igyekszünk elvégezni a szállítást. Bár mindent megteszünk, hogy ebbe az időkeretbe beleférjünk, mégis előfordulhat, hogy váratlan okok miatt a kiszállítás több időt vesz igénybe.

A belföldi csomagokat a GLS Futárszolgálat munkatársai munkanapokon 8 és 17 óra között, előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítják ki (ezért lehetőleg a munkahelyére kérje a szállítást). A GLS a szállítás napján e-mailben tájékoztatást nyújt a várható kiszállítási időt meghatározva.

Amennyiben a futár nem tudja kézbesíteni a csomagot, valamivel később újból megkísérli annak kézbesítését. Ha ez is meghiúsul, a csomagot rövid ideig a helyi raktárban tárolja, majd automatikusan visszaküldi a feladónak.

5. Megrendeléstől való elállás

Egyedi gyártású termékről lévén szó előrendelését lemondhatja vagy elállhat tőle a méretvétel időpontjáig, mivel így a cipő nem kerül gyártásba. A megrendelt és kifizetett cipőt egyediségéből adódóan nem, áll módunkban a gyártásból kivenni és annak ellenértékét visszafizetni!

Ha szeretne elállni előrendelésétől, kérjük, erről küldjön nekünk írásos értesítést e-mailben az info@cabag.hu címre.

6. Szavatossági jogok

Kellékszavatosság

A kellékszavatosság lényegében azt jelenti, hogy bármilyen termék eladásáról is legyen szó, a kötelezett (a termék eladója) a termék hibájáért (pontosabban: a vásárláskor a termékben már meglévő hiba-ok miatt bekövetkező hibáért) kellékszavatossági felelősséggel tartozik. Fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés esetén a szavatossági idő a teljesítés időpontjától számított két év alatt évül el.

Termékszavatosság

Az új Ptk. vezette be a termékszavatosság fogalmát, ami azt jelenti, hogy a vállalkozás által fogyasztónak eladott ingó dolog (azaz a termék) hibája esetén a fogyasztó követelheti a gyártótól, hogy a termék hibáját javítsa ki, vagy cserélje, kivéve, ha a választott kellékszavatossági jog teljesítése lehetetlen, vagy az a Szolgáltatónak – másik kellékszavatossági igény teljesítésével összehasonlítva – aránytalan többletköltséget eredményezne, figyelembe véve a szolgáltatás hibátlan állapotban képviselt értékét.

További információkért látogasson el a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fogyasztóvédelemmel kapcsolatos oldalára:
http://fogyasztovedelem.kormany.hu/node/2704

7. Fizetési módok

  • Azonnali átutalás
  • Készpénzes fizetés átvételkor

8. Reklamáció és egyéb információk

Észrevételeit és panaszait kérjük, írja meg nekünk info@cabag.hu e-mail címre. Ha olyan vita merül fel, amit nem sikerül békés úton rendezni, és a vonatkozó jogszabályok alapján Ön fogyasztónak minősül, úgy a bírósági eljárás mellett joga van panaszt tenni a lakóhelye szerinti illetékes fogyasztóvédelmi hatóságnál. Ezen kívül a termékek minőségével, biztonságosságával és a termékfelelősségi szabályok alkalmazásával, valamint a szerződés megkötésével és teljesítésével kapcsolatos vita esetén eljárást kezdeményezhet a lakóhelye szerint illetékes megyei békéltető testületnél.

A Budapesti Békéltető Testület elérhetőségei:

1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310.
1253 Budapest, Pf.: 10.
E-mail: bekelteto.testulet@bkik.hu
Tel.: 06 (1) 488 21 31
Fax: 06 (1) 488 21 86

Ha problémája van egy termékkel kapcsolatban, akkor panaszát benyújthatja az EU online vitarendezési platformján („ODR platform”). Az ODR platform az EU-n belüli fogyasztók és kereskedők számára lehetővé teszi, hogy bíróságon kívül próbáljanak meg egyezségre jutni az online vásárlásból eredő panaszokkal kapcsolatban. Ez a felhasználóbarát és interaktív honlap az EU minden hivatalos nyelvén elérhető és ingyenesen használható. Az ODR platform használatával a fogyasztó és a kereskedő megegyezhetnek egy vitarendezési testület kiválasztásában, majd ezt követően végigmennek egy folyamaton, hogy megoldást találjanak a fogyasztó panaszára.

Az ODR platform itt érhető el:
http://ec.europa.eu/odr

9. Színek

Minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy termékeink jellemzőit pontosan jelenítsük meg, beleértve az anyagösszetételt és a színeket. Az Ön által látott színeket ugyanakkor a használt számítástechnikai rendszer határozza meg, és nem tudjuk garantálni, hogy a számítógép pontosan jeleníti meg azokat.

10. Részleges érvényesség

Amennyiben jelen Feltételek bármely részét bármely bíróság vagy szabályozó testület érvénytelennek találja, a további Feltételek továbbra is érvényesek.

11. Tulajdonjog

A cabag.hu oldalán minden szellemi alkotáshoz fűződő jog tulajdonjog, mint például védjegy vagy szerzői jog. A cabag.hu oldal és tartalmának felhasználása, beleértve az ilyen tartalom részben vagy egészben történő másolását vagy tárolását is, a saját személyes, nem kereskedelmi használatot leszámítva engedély nélkül tilos.

12. Vállalati információ

Szolgáltató: Medial Line kft, 1185 Bp. Cser u. 18
Cégjegyzékszám: 01-09-730277
Nyilvántartásba vevő hatóság: Fővárosi Törvényszék Cégbíróság
Adószám: 13340832-2-43

13. Számlavezető bankunk

K&H Bank
Számlaszámunk: 10403363-50526775-89561004

14. Ügyfélszolgálatunk

Ügyfélszolgálatunkat az info@cabag.hu e-mail címen érheti el.

15. Egyéb feltételek

Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk!

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai – a vásárolt áruk tulajdonságait és jellemzőit a konkrét árucikk nagyított képe mellett találja meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. A feltüntetett képek helyenként illusztrációk.

A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár. A feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. Az esetleges elírásokból, programhibákból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget.