CABAG - A Story

MISSZIÓ

Megváltoztatjuk a cipők, a sneakerek fogalmát. Az emberek nagy része napjaik, vagyis az életük több mint a felét cipőben töltik. Azon dolgozunk, hogy összekössük a dizájnt az egészségtudatos gondolkodással, így meghonosítsuk az egészséges és komfortos lábbeli használatát. Inspiráljuk és segítjük az embereket abban, hogy tudatosabban gondolkozzanak a lábbelijük kiválasztásáról, ezzel hozzájárulunk ahhoz, hogy a cipőik ne csak divatosak, hanem valódi eszközök legyenek az egészséges életmód támogatásában. A CABAG a stílus és a kényelem harmonikus egyensúlyát kínálja, amely támogatja az egészséget és a jó közérzetet.

VÍZIÓ

A CABAG a cipők között egyet jelentsen a prémium minőségű, stílusos és egészséges lábbelivel. A CABAG ne csak egy cipőmárka legyen, hanem egy életmódot és egy olyan közösséget is jelentsen, ahol az emberek tudatosabban gondolkoznak a lábbelijük kiválasztásáról, cipőik ne csak divatosak legyenek, hanem valódi eszközök az egészséges életmód támogatásában is. A CABAG egy olyan márka, amely a kreativitással együtt a fenntarthatóságra való törekvést és az etikus gyártásra való elkötelezettséget képviseli, példaként szolgálva más vállalatoknak is, ezzel tartós működést biztosítva az alapítóknak és a munkavállalóknak is.

ÉRTÉKEK

EGÉSZSÉG ÉS KÉNYELEM

Minden CABAG termék tervezése során elsődleges szempont viselőjének egészsége és kényelme. Cipőink támogatják a lábak egészségét, csökkentik a fáradékonyságát így lehetővé téve az aktív életmódot.

STÍLUS ÉS ELEGANCIA

A CABAG nem csak a kényelmet és az egészségmegőrzést szolgálja, hanem egyedülálló dizájnnal a stílusos megjelenést is kiemeli. A CABAG cipők stílusa magába foglalja a kreativitást és művészetet, ami egyedülállóvá teszi termékeinket. Egy CABAG nemcsak egy lábbeli, hanem egy valódi műalkotás is.

PREMIUM

A CABAG számára a kiváló minőség, tartósság, dizájn és a viselőjének egészsége mindennél fontosabb. Ennek érdekében folyamatosan fejlesztjük a tervezési és gyártási technikáinkat, hogy ügyfeleink mindig bízhassanak bennünk.

INNOVÁCIÓ

A folyamatos fejlődés és innováció fontos része a CABAG kultúrájának. Mindig kutatjuk az új anyagokat és technológiákat, hogy stílusos, még jobb és egészségesebb cipőket hozhassunk létre.

SZEMÉLYES

Mindenki egyedi, sőt minden egyes jobb és bal láb is külön-külön egyedi. Ha szeretnéd, méretet veszünk a lábaidról és személyre szabjuk CABAG cipődet. Lehetővé tesszük számodra, hogy megtaláld és összeállítsd az egyedi stílusodnak és igényednek legjobban megfelelő cipőt.

MAGYAR MÁRKA

Magyarország gazdag kultúrával és hagyományokkal rendelkezik és mi hiszünk abban, hogy ezen hagyományok erősítése és megőrzése fontos része identitásunknak és az értékeinknek. A cipőink tervezésénél és gyártásánál alkalmazzuk a hagyományos cipőkészítési technikákat is. Büszkén viseljük ezt az identitásunkat és értékrendünket minden termékünkön.

FENNTARTHATÓSÁG

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy fenntartható módon működjünk. Fontosnak tartjuk munkatársaink és vevőink jóllétét, a környezetvédelmet és az etikus gyártási folyamatokat. Arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy tudatosan válasszanak és gondoskodjanak cipőik hosszú élettartamáról, hogy csökkentsék a felesleges hulladékot és környezeti hatásokat.

STORY

2018-ban az IXX8 Maklari cipő manufaktúra összeolvadt a gyógyászati segédeszközöket gyártó Medial Line Kft.-vel.

A cég tulajdonosának, Káposztás Péternek mindig is szívügye volt a gyógycipők divatosítása, többek között ezért is jött létre ez a fúzió, ugyanakkor leszögezte, később segít beteljesíteni a MAGYAR sneaker brandet. Kiemelte, attól nem kell tartani, hogy valaha is „káposztás” cipőket kell majd gyártani az IXX8 helyett…

Később, Erik az IXX8 megálmodója az ortopéd cipők fejlesztése közben a káposztás, azaz cabbage szót egyszerűsítve és humornak szánva kezdte cabag feliratokkal és káposzta logókkal díszíteni az új cipőket.

AMI VICCNEK INDULT MOSTANRA VALÓDI MÁRKA LETT!

Ehhez persze kellett egy jól képzett és mára összeszokott csapat!

Legyél te is a csapat tagja!

Tervezd mega saját egyedi cipődet a konfigurátorunkkal és élvezd minden nap, amit mi szakképzett magyar csapatunkkal közösen úgy alkotunk meg neked, ahogy azt a lábad megkívánja!

Hogy mitől egyedi az egyedi?

Az általunk készített sneaker nem csak hosszméretben, de bőség dimenzióiban is követi lábad formáját. Amennyiben egyéb problémával is küzdesz, arra is külön figyelmet fordítunk, valamint a lábadnak és egészségi állapotodnak megfelelő talpbetéttel látjuk el a közösen megalkotott cipődet.

cool custom comfort...

...mert nincs két egyforma láb

stamp
shoe